Rusta pyöreä matto

Pyöreät matot – Rusta

Pyöreät matot

Yksinkertainen keino pehmentää sisustusta on käyttää pyöreitä muotoja. Pyöreät matot herättävät kiinnostusta neliskulmaisella parvekkeella tai patiolla ja …

Matto Lizette 133 cm Harmaa Polypropeeni – Pyöreät matot

Matto Lizette 133 cm Harmaa Polypropeeni – Pyöreät matot – Rusta.com

Suuret matot · Keskikokoiset matot; Pienet matot; Pyöreät matot · Käytävämatot. Näytä suodattimet. Nimi, Nouseva hinta, Laskeva hinta. Ostettavissa verkosta.

Upota jalat pehmeään ja hohtavaan nukkamattoon! Lämmin ja ääntä vaimentava Lizette-matto sopii erinomaisesti makuu- ja olohuoneeseen. Luo kotiin viihtyisää tunnelmaa matolla, joka lämmittää ja on ihanan pehmeä jalkojen alla.

Harmaa matto on valmistettu synteettisestä materiaalista, joten se on helppohoitoinen ja vaivaton puhdistaa tahroista. Lizette-maton alapuoli on huopaa, joka suojaa lattiaa ja mahdollistaa maton leikkaamisen itse halutun kokoiseksi. Voit siis helposti ja joustavasti muokata mattoa haluamiesi mittojen mukaan. Parhaan tuloksen saat käyttämällä terävää mattoveistä. Leikkaa maton alapuolelta. Aseta suoja maton alle ja leikkaa suoraan metallisen viivaimen avulla. Lakaise tai imuroi pois mahdolliset maton nukan jäämät.

Matto Thelma 180 cm Hiekka Juutti – Pyöreät matot – Rusta

Matto Thelma 180 cm Hiekka Juutti – Pyöreät matot – Rusta.com

Thelma on pyöreä, käsin kudottu juuttimatto, joka tuo tilaan luonnonläheistä, maalaismaista ja viihtyisää tunnelmaa. Juutti on kestävä luonnonmateriaali, joka on sekä biohajoavaa että kierrätettävää. Materiaalin takia värissä on hienoista vaihtelua, ja jokainen matto on siten uniikki. Tämä juuttimatto sopii niille, jotka etsivät kestävää mattoa kodin uudistamiseen.

Pehmeät matot koko kotiin – Rusta

Matot – Rusta

Matto on yksi kodin tärkeimmistä sisustusyksityiskohdista, ja se auttaa luomaan sekä lämpöä että yksilöllistä tyyliä. Rustan laajassa mattovalikoimass…

Juutti- & sisalmatot – Rusta

Juutti- & sisalmatot

Sileäksi kudotut matot – Rusta

Sileäksi kudotut matot

Tuftatut matot – Rusta

Tuftatut matot

Sisusta ulkokäyttöön sopivilla matoilla – Rusta

Rusta – Sisusta ulkomatoilla

Ulkomatto tekee parvekkeesta tai terassista viihtyisän. Annamme kolme vinkkiä, miten sisustat käyttämällä Rustan tyylikkäitä ja kestäviä ulkomattoja.

Pienet matot – Rusta

Pienet matot

Keywords: rusta pyöreä matto, pyöreä matto rusta, rusta matot pyöreä