Rusta matto 200×300

Suuret matot – Rusta

Suuret matot

Kuljetusalan lakon vuoksi kaikkien verkkotilausten toimitukset viivästyvät. x.

Pehmeät matot koko kotiin – Rusta

Matot – Rusta

Matto on yksi kodin tärkeimmistä sisustusyksityiskohdista, ja se auttaa luomaan sekä lämpöä että yksilöllistä tyyliä. Rustan laajassa mattovalikoimass…

Matto Ciqola Carpets Stripe 200×300 cm Harmaa – Rusta

Matto Ciqola Carpets Stripe 200×300 cm Harmaa – Suuret matot – Rusta.com

Stripe on lyhyt- ja tiheänukkainen matto. Se on valmistettu keinosilkistä, joka antaa sille uskomattoman hienon ja hohtavan kiillon. Matto on ohut mutta …

Stripe on lyhyt- ja tiheänukkainen matto. Se on valmistettu keinosilkistä, joka antaa sille uskomattoman hienon ja hohtavan kiillon. Matto on ohut mutta samalla painava, minkä vuoksi se pysyy tukevasti paikallaan lattialla.

Villamatot – Rusta

Villamatot

Villamattomme on valmistettu luonnonmateriaalista, ja ne ovat ilmeeltään ajattomia. Kukin matto on ulkonäöltään ainutlaatuinen, koska ne ovat käsinsolmittuja.

Sileäksi kudotut matot – Rusta

Sileäksi kudotut matot

Sileäksi kudotut mattomme sopivat sekä sisätiloissa että ulkona käytettäviksi, sillä ne ovat UV-kestäviä, mikä antaa lisäsuojan auringolta ja varmistaa, …

Matto Lizette 200×290 cm Harmaa Polypropeeni – Rusta

Matto Lizette 200×290 cm Harmaa Polypropeeni – Suuret matot – Rusta.com

Harmaa matto on valmistettu synteettisestä materiaalista, joten se on helppohoitoinen ja vaivaton puhdistaa tahroista. Lizette-maton alapuoli on huopaa, joka …

Upota jalat pehmeään ja hohtavaan nukkamattoon! Lämmin ja ääntä vaimentava Lizette-matto sopii erinomaisesti makuu- ja olohuoneeseen. Luo kotiin viihtyisää tunnelmaa matolla, joka lämmittää ja on ihanan pehmeä jalkojen alla.

Harmaa matto on valmistettu synteettisestä materiaalista, joten se on helppohoitoinen ja vaivaton puhdistaa tahroista. Lizette-maton alapuoli on huopaa, joka suojaa lattiaa ja mahdollistaa maton leikkaamisen itse halutun kokoiseksi. Voit siis helposti ja joustavasti muokata mattoa haluamiesi mittojen mukaan. Parhaan tuloksen saat käyttämällä terävää mattoveistä. Leikkaa maton alapuolelta. Aseta suoja maton alle ja leikkaa suoraan metallisen viivaimen avulla. Lakaise tai imuroi pois mahdolliset maton nukan jäämät.

Valitsemalla kudottuja mattoja saat aikaan kodikkaan tunnelman

Valitsemalla kudottuja mattoja saat aikaan kodikkaan tunnelman – Rusta

… agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.Rusta Cookie policy.

Täältä saat pehmeitä nukkamattoja makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Kudotut mattomme lämmittävät ja vaimentavat ääntä. Tervetuloa tavarataloihimme!

Matto Kaya 200×305 cm Monivärinen Polypropeeni – Rusta

Matto Kaya 200×305 cm Monivärinen Polypropeeni – Suuret matot – Rusta.com

Kestävä, monivärinen friseematto on helppohoitoinen ja vaivaton puhdistaa tahroista. Lämmin ja ääntä vaimentava ‒ sopii täydellisesti makuu- ja olohuoneeseen.

Kohenna kotisi sisustusta Kaya-matolla, jossa on itämainen, koristeellinen kuvio ja joka tuo tilaan sekä tyylikkyyttä että ylellisyyttä.

Kestävä, monivärinen friseematto on helppohoitoinen ja vaivaton puhdistaa tahroista. Lämmin ja ääntä vaimentava ‒ sopii täydellisesti makuu- ja olohuoneeseen. Saatavana myös yhteensopiva käytävämatto.

Pienet matot – Rusta

Pienet matot

Hei! Nimeni on Christina, olen digitaalinen työntekijä. Kuljetusalanlakon. Kuljetusalanlakon vuoksi, kaikkien verkkotilausten toimitus viivästyy …

Keywords: rusta matto 200×300, rusta matot 200×300, rusta isot matot, rusta matot isot, isot matot rusta