Rusta langat

Valitse mieleisesi laadukkaista langoistamme – Rusta

Valitse mieleisesi laadukkaista langoistamme – Rusta

Lanka Ellen, 100 grammaa. Valmistettu polyesteristä, useita värejä.

Mikä on seuraava virkkausprojektisi? Rustassa on suuri valikoima erivärisiä lankoja eri materiaaleista. Valitse mieleisesi laadukkaista langoista!

Lanka Ellen 100 g Harmaa Polyesteri – Langat – Rusta.com

Lanka Ellen 100 g Harmaa Polyesteri – Langat – Rusta.com

Heijastinnauha rulla. Heijastinnauha 1,5mm, rulla 900m … Heijastinlanka ja kimallelanka voidaan neuloa mukaan työhön tavallisen langan rinnalla.

Lanka Ellen, 100 grammaa. Valmistettu polyesteristä, useita värejä.

Erikoislangat: pörrölangat, kimallelangat ja muut | Lankava.fi

JYSK tarjoaa laajan valikoiman ompeluvälineita aina edulliseen hintaan. Etsitpä sitten lankaa, tarranauhaa, palttausnauhaa tai saksia, löydät ne JYSKistä.

Kun neuletyösi kaipaa jotakin uutta, tai haluat neuloa mukaan ripauksen säihkettä tai pörröistä pintaa, tutustu erikoislankoihimme ja tilaa netistä!

Novita-lankojen vastaavuudet

Ompelulanka polyester 1000 m rulla. Etusivu > LANGAT · Ompelulanka polyester 1000 m rulla. Toimituskulut alk. 5,90 € 5,90 €.

Lanka Novita 100 g 7 Veljestä | tokmanni.fi

Puuvillalanka, iso rulla. €6.50. Maxi – shceepjeswol. Merseroitu puuvillalanka – soveltuu virkkaukseen, kirjontaan ja moneen askarteluun mm.

Lanka Novita 100 g 7 Veljestä edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Drops Karisma neulelanka 05 musta 50g – Puuilo

Drops Karisma neulelanka 05 musta 50g | Puuilo

Drops karisma neulelanka on 100% puhdasta uutta villaa. Lanka on superwash -käsitelty joten se kestää konepesun 40°C hieno- tai villapesuohjelmassa. Karisma villalanka on erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Langalle löytyy runsaasti neulontaohjeita

Ompelutarvikkeet ompeluharrastajille – JYSK

Ompelutarvikkeet ompeluharrastajille | JYSK

JYSK tarjoaa laajan valikoiman ompeluvälineita aina edulliseen hintaan. Etsitpä sitten lankaa, tarranauhaa, palttausnauhaa tai saksia, löydät ne JYSKistä. Click & Collect ✓ Hintatakuu ✓ Rajoittamaton palautusoikeus ✓

Ompelulanka polyester 1000 m rulla – Tilkkutex

Ompelulanka polyester 1000 m rulla | Tilkkutex

1000m, 100% polyester, saatavana useita värejä, esitä väritoivomus lisätiedoissa. Rajoitettu, mutta melko runsas värivalikoima… Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet kuvan suurempana…

Puuvillalanka, iso rulla – Eijan Kangas ja Leikkuu

Puuvillalanka, iso rulla

Merseroitu puuvillalanka, 100 g kerä. Soveltuu virkkaukseen, kirjontaan ja moneen askarteluun mm. vohvelikankaiden kirjontaan.

Keywords: rusta langat, rusta lanka, rusta pyöröpuikot