Kuopion Pizza Cartel: Menu, Hinnasto ja Herkulliset Pizzat

Pizza Cartel on suosittu pizzeria Kuopiossa, joka tarjoaa herkullisia pizzoja ja muita maukkaita ruokia. Tässä artikkelissa tutustumme Pizza Cartelin menuun, hinnastoon ja erityisiin herkkupizzoihin.

Menu

Pizza Cartelin menu tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pizzoja, pasta-annoksia ja salaatteja. Voit valita suosikkisi perinteisistä pizzatäytteistä tai kokeilla jotain erikoisempaa.

Pizzat

Pizza Cartelilla on valtava valikoima pizzoja erilaisilla täytteillä. Voit valita klassisen Margheritan tai kokeilla esimerkiksi BBQ-kanaa tai mereneläviä sisältävää pizzaa. Pizzoja on saatavilla sekä kasvis- että lihavaihtoehdoin.

“Pizza Cartel tarjoaa herkullisia pizzoja, joista jokainen löytää oman suosikkinsa.”

Pasta-annokset

Jos et ole pizzan ystävä, voit valita Pizza Cartelin valikoimasta myös maistuvia pasta-annoksia. Voit nauttia esimerkiksi perinteisen spagetin ja jauhelihakastikkeen tai kokeilla kermaista lohikastiketta.

Salaatit

Pizza Cartelin salaattivalikoima tarjoaa raikkaita vaihtoehtoja niille, jotka haluavat kevyempiä annoksia. Voit koota oman salaattisi valitsemalla mieleisesi ainesosat.

Hinnasto

Pizza Cartelin hinnasto on kohtuullinen ja tarjoaa vaihtoehtoja eri budjeteille. Pizzojen hinnat vaihtelevat täytteiden ja koon mukaan. Pasta-annokset ja salaattivalikoima ovat myös hinnoiteltu tasapuolisesti.

Pizza Koko Hinta
Margherita Medium 9€
Barbecue-kana Large 13€
Merenelävät Medium 12€

Huomaa: Hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella.

Herkulliset Pizzat

Pizza Cartelilla on myös muutamia erityisiä herkkupizzoja, jotka kannattaa ehdottomasti kokea:

  • Kartel Pizza:Tämä erikoispizza tarjoaa täydellisen yhdistelmän pepperonia, punasipulia, jalapenoja ja mozzarellaa. Jos pidät tulisesta ruoasta, tämä on ehdottomasti valintasi.
  • Gourmet Veggie:Tämä kasvispizza on täynnä herkullisia vihanneksia, kuten paprikaa, kesäkurpitsaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat kevyemmän, mutta maukkaan pizzan.
  • Quattro Stagioni:Tämä pizzaklassikko tarjoaa neljä erilaista täytettä: pepperonia, sieniä, kinkkua ja oliiveja. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia monipuolisesta mausta.

Pizza Cartel tarjoaa laadukkaita pizzoja ja muita herkullisia ruokia kaikenlaisiin makumieltymyksiin. Oli kyseessä sitten suurempi ateriatarve tai pikainen nälän sammuttaminen, Pizza Cartelilla on tarjolla vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen.

Artiklen Kuopion Pizza Cartel: Menu, Hinnasto ja Herkulliset Pizzat har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 30 anmeldelser