JYSK: Myymäläpäällikön palkka, JYSK Redi ja JYSK työpaikkana

JYSK on tunnettu alhaisista hinnoistaan ja laajasta tuotevalikoimastaan. JYSK tarjoaa myös kilpailukykyisen palkan myymäläpäälliköilleen. Myymäläpäällikön palkka riippuu monista tekijöistä, kuten kokemuksesta, vastuualueesta ja sijainnista. Keskimäärin myymäläpäälliköt voivat odottaa ansaitsevansa X euroa kuukaudessa.

JYSK Redi

JYSK Redi on JYSK-ketjun uusin myymälä Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa kauppakeskus Redissä. JYSK Redi tarjoaa asiakkailleen samat edulliset hinnat ja laajan tuotevalikoiman kuin muutkin JYSK-myymälät. Redin myymälä on kooltaan suurempi ja tarjoaa enemmän valikoimaa kuin monet muut JYSK-myymälät. Työskennellessään JYSK Redissä myymäläpäälliköillä on mahdollisuus johtaa suurempaa joukkuetta ja vastata laajemmasta myyntialueesta.

JYSK työpaikkana

JYSK on maineikas työnantaja, ja se tarjoaa monia etuja työntekijöilleen. JYSK tunnetaan hyvästä työilmapiiristään ja kannustavasta johtamistyylistään. Työntekijöille tarjotaan mahdollisuus kehittää ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

JYSK myös sijoittaa työntekijöihinsä tarjoamalla kilpailukykyisen palkan lisäksi erilaisia etuja ja bonuksia. Esimerkiksi myymäläpäälliköt voivat saada bonusta myymälän tuloksesta riippuen.

JYSK vuodevarasto

JYSK tunnetaan myös laajasta valikoimastaan vuodevaatteita ja huonekaluja. JYSK vuodevarasto tarjoaa asiakkailleen laadukkaita patjoja, sänkyjä, peittoja ja muita vuodevaatteita kilpailukykyiseen hintaan. Myymäläpäälliköt vastaavat myös vuodevaraston organisoimisesta ja varmistavat, että asiakkailla on laaja valikoima tuotteita valittavanaan.

Ofte stillede spørgsmål

Mitä työtehtäviä myymäläpäälliköllä on?

Myymäläpäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa myymälän johtaminen, budjetin suunnittelu ja seuranta, henkilöstön rekrytointi ja koulutus sekä asiakaspalvelun kehittäminen. Myymäläpäällikön palkka koostuu peruspalkasta sekä mahdollisista bonuksista ja lisistä.

Mikä on Jyskin palkkataso?

Jyskin palkkataso vaihtelee työtehtävien ja kokemuksen mukaan. Esimerkiksi myyjän palkka voi olla noin 2 000-2 500 euroa kuukaudessa, kun taas myymäläpäällikön palkka voi olla noin 3 000-4 000 euroa kuukaudessa. Jysk tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä urallaan.

Millainen työpaikka Jysk on?

Jysk on kansainvälinen tavarataloketju, joka tarjoaa laajan valikoiman kalusteita, sisustustuotteita ja tekstiilejä. Jysk on tunnettu laadukkaista ja edullisista tuotteistaan sekä hyvästä asiakaspalvelustaan. Jysk tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden edetä uralla.

Mitä etuja Jyskin työntekijöille tarjotaan?

Jysk tarjoaa työntekijöilleen muun muassa kilpailukykyisen palkan, henkilökunta-alennuksen, kattavan koulutusohjelman sekä mahdollisuuden edetä uralla. Lisäksi Jysk tarjoaa joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut.

Millaisia kokemuksia työntekijöillä on Jyskistä työpaikkana?

Monilla työntekijöillä on positiivisia kokemuksia Jyskistä työpaikkana. He arvostavat Jyskin rentoa työilmapiiriä, mahdollisuutta kehittyä uralla sekä mahdollisuutta työskennellä mukavien työkavereiden kanssa. Työntekijät kokevat myös saavansa tarvittavan tuen ja palautekulttuurin Jyskissä.

Mikä on Jyskin vuodevaraston tehtävä?

Jyskin vuodevaraston tehtävänä on varastoida ja ylläpitää valikoimassa olevia vuodevaatteita, patjoja ja sänkyjä. Vuodevarasto vastaa tuotteiden vastaanotosta, hyllyttämisestä sekä niiden asianmukaisesta säilytyksestä ja keräilystä tilauksia varten. Vuodevarastossa työskennellään yleensä varasto- ja logistiikka-alan tehtävissä.

Mitä pätevyyksiä vaaditaan myymäläpäällikön työhön?

Myymäläpäällikön työssä vaaditaan yleensä vähintään muutaman vuoden kokemusta kaupan alalta sekä johtamistaitoja. Lisäksi hyvät asiakaspalvelu- ja organisointitaidot sekä kyky motivoida ja johtaa tiimiä ovat tarpeellisia. Usein edellytetään myös soveltuvaa kaupallista koulutusta.

Millaiset työajat Jyskissä on?

Jyskissä on yleensä käytössä joustavat työajat. Työaikojen suhteen voidaan sopia esimerkiksi aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroista. Työajat voivat vaihdella myymälästä ja työtehtävistä riippuen. Työntekijöiden toiveita pyritään ottamaan huomioon työvuorot suunnitellessa.

Miten pääsee työskentelemään Jysk Redi -myymälässä?

Jysk Redi -myymälässä työskentelyyn voi hakea Jyskin verkkosivuilta löytyvän rekrytointilomakkeen kautta. Hakemuksessa voi kertoa kiinnostuksestaan työskennellä juuri kyseisessä myymälässä. Lisäksi avoimista työpaikoista ilmoitetaan usein myös Jyskin verkkosivuilla ja eri työnhakualustoilla.

Mitä Jyskin työntekijät arvostavat työssään?

Jyskin työntekijät arvostavat muun muassa mahdollisuutta kehittää itseään ja edetä uralla, hyviä työsuhde-etuja sekä mukavaa työilmapiiriä. He kokevat myös saavansa tarvittavan tuen työssään sekä arvostusta työn tekemisestä. Moni työntekijä kokee Jyskin myös tarjoavan hyvät mahdollisuudet työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamiseen.

Artiklen JYSK: Myymäläpäällikön palkka, JYSK Redi ja JYSK työpaikkana har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 10 anmeldelser