Ikea vetolaatikko

MAXIMERA Laatikko, matala, valkoinen, 40×37 cm – IKEA

MAXIMERA Laatikko, korkea, valkoinen, 60×45 cm Kyllä vain, laatikkoon voi rakastua! Tämä kokonaan aukeava laatikko tarjoaa hyvän yleisnäkymän sisällöstä, …

MAXIMERA Laatikko, matala, valkoinen, 40×37 cm. Kyllä vain, laatikkoon voi rakastua! Tämä kokonaan aukeava laatikko tarjoaa hyvän yleisnäkymän sisällöstä, joka voidaan järjestää erilaisilla sisusteilla. Ja mikä parasta, laatikko sulkeutuu hiljaisesti!

EXCEPTIONELL Laatikko, matala, painalluksella av … – IKEA

EXCEPTIONELL Laatikko, matala, painalluksella av, valkoinen, 40×37 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

EXCEPTIONELL Laatikko, matala, painalluksella av, valkoinen, 40×37 cm Painamalla aukeava vetolaatikko sopii minimalistiseen keittiöön, johon ei haluta vetonuppeja tai kahvoja. Jos kädet ovat täynnä, laatikon voi avata pehmeästi ja äänettömästi polvella painamalla.

MAXIMERA Laatikko, keskikorkea, valkoinen, 60×60 cm

MAXIMERA Laatikko, keskikorkea, valkoinen, 60×60 cm – IKEA

EXCEPTIONELL Laatikko, keskikorkea, painall av, valkoinen, 80×37 cm. EXCEPTIONELL Laatikko, keskikorkea, painall av, valkoinen, 60×37 cm

MAXIMERA Laatikko, keskikorkea, valkoinen, 60×60 cm. Kyllä vain, laatikkoon voi rakastua! Tämä kokonaan aukeava laatikko tarjoaa hyvän yleisnäkymän sisällöstä, joka voidaan järjestää erilaisilla sisusteilla. Ja mikä parasta, laatikko sulkeutuu hiljaisesti!

KOMPLEMENT Laatikko, valkoinen, 50×58 cm – IKEA

Laatikko, 33x38x33 cm, valkoinen. DRÖNA Laatikko, kuvioitu vihreä/beige, 33x38x33 cm. DRÖNA Laatikko, tummansininen, 33x38x33 cm

KOMPLEMENT Laatikko, valkoinen, 50×58 cm. Täydellinen viikatuille vaatteille tai asusteille. Luo PAX-vaatekaapille siistin ja pelkistetyn ilmeen.

Keittiön hylly ja laatikko yksilölliseen keittiöön – IKEA

Keittiön hylly ja laatikko yksilölliseen keittiöön – IKEA

Keittiön hylly ja laatikko ovat mukana jokaisen keittiöremontin suunnittelupöydällä. Toteuta yksilöllisiin tarpeisiisi sopiva ja toimiva keittiökokonaisuus.

MAXIMERA Laatikko, korkea, valkoinen, 60×45 cm – IKEA

MAXIMERA Laatikko, korkea, valkoinen, 60×45 cm Kyllä vain, laatikkoon voi rakastua! Tämä kokonaan aukeava laatikko tarjoaa hyvän yleisnäkymän sisällöstä, joka voidaan järjestää erilaisilla sisusteilla. Ja mikä parasta, laatikko sulkeutuu hiljaisesti!

EXCEPTIONELL Laatikko, keskikorkea, painall av, valkoinen …

EXCEPTIONELL Laatikko, keskikorkea, painall av, valkoinen, 40×60 cm – IKEA

EXCEPTIONELL Laatikko, keskikorkea, painall av, valkoinen, 40×60 cm. Painamalla aukeava vetolaatikko sopii minimalistiseen keittiöön, johon ei haluta vetonuppeja tai kahvoja. Jos kädet ovat täynnä, laatikon voi avata pehmeästi ja äänettömästi polvella painamalla.

Hyllyt & laatikot METOD-keittiöön – IKEA

METOD-hyllyt ja laatikot – Valkoiset keittiön hyllyt – IKEA

Onko etsinnässä valkoiset keittiön hyllyt ja valkoiset keittiön laatikot? Tutustu METOD-hyllyihin ja laatikoihin ja viimeistele tilauksesi tavaratalossa tai verkossa.

Piensäilytys & laatikot – Säilytyslokerikot – IKEA

Piensäilytys & laatikot – Säilytyslokerikot – IKEA

Piensäilytys on ratkaisu, sillä kodissasi on enemmän tilaa kuin luulitkaan. IKEA-valikoimasta löydät säilytyslokerikot ja muokattavat piensäilytysratkaisut. Katso!

Keywords: ikea vetolaatikko, vetolaatikko ikea