Ikea tarjoiluastia

Tarjoiluastiat jokaiseen kotiin – IKEA

Tarjoiluastiat jokaiseen kotiin – IKEA

Jos juhlista on tulossa todella suuret kannattaa toki miettiä muitakin seikkoja kuin pelkästään tarjoiluastioita – esimerkiksi tarjottimia! Tarjoiluastia on …

Tarjoiluastiat, nuo jokaisen kodin pienet hovimestarit! Tutustu laajaan valikoimaamme tarjoiluastioitamme ja valitse omasi!

Sisustuskulhot ja puinen tarjoiluastia sisustukseen – IKEA

Sisustuskulhot ja puinen tarjoiluastia sisustukseen – IKEA

Sisustuskulho, kuten puinen tarjoiluastia on joka kodin perusesineistöä, jonka monipuoliset käyttömahdollisuudet ja kaunis design kestävät pitkään.

IKEA 365+ Tarjoiluvati, valkoinen, 24×13 cm

IKEA 365+ Tarjoiluvati, valkoinen – IKEA

IKEA 365+ -sarjasta löytyy kaikkea ruokapöytään – astioista syntyy sekä yksinkertaisen viehättävä arkikattaus että väreillä ja lisätarvikkeilla terästettynä …

IKEA 365+ Tarjoiluvati, valkoinen. IKEA 365+ -sarjasta löytyy kaikkea ruokapöytään – niistä syntyy sekä yksinkertaisen viehättävä arkikattaus että väreillä ja lisätarvikkeilla terästettynä upea juhlakattaus. Maasälpäposliinista valmistetut astiat pysyvät kauniina vuodesta toiseen.

Tarjoiluvadit – Tarjoilulautanen jokaiseen kotiin – IKEA

Tarjoiluvadit – Tarjoilulautanen jokaiseen kotiin – IKEA

Tarjoiluvati pitää huolen, että tarjottavat – olivat ne sitten sämpylöitä, keksejä tai vaikka kakkupaloja – ovat esillä kauniisti mutta samalla siististi.

Tarjoiluvati ja tarjoilulautanen on oiva keksintö arkeen ja juhlaan, sillä vadin ansiosta tarjottavat ovat esillä kauniisti – ja tietysti siististi.

HULTET Tarjoiluastia, bambu, 30 cm – IKEA

HULTET Tarjoiluastia, bambu, 30 cm Käsin tehty.

OFTAST Tarjoilukulho, valkoinen, 23 cm – IKEA

OFTAST Tarjoilukulho, valkoinen – IKEA

OFTAST Tarjoilukulho, valkoinen. Tämä astiasto näyttää ja tuntuu luuposliinilta mutta on valmistettu karkaistusta lasista. Näin voimme tarjota asiakkaille elegantin, hohtavan astiaston edulliseen hintaan.

KRÖSAMOS Tarjoiluvati, musta, 30x20x2 cm – IKEA

KRÖSAMOS Tarjoiluvati, musta, 30x20x2 cm Kaunis musta keraaminen KRÖSAMOS-tarjoiluvati sopii täydellisesti sushille, hedelmille tai sormisyötäville. Samassa mallistossa on yhteensopivia purkkeja ja pulloja sekä leikkuulauta, joka mahtuu mukavasti vadille.

Keywords: ikea tarjoiluastia, ikea tarjoiluastiat, ikea leipäkori, kerrostarjotin ikea