Ikea peiliovi

VIKEDAL Ovi + saranat, peililasi, 50×229 cm – IKEA

Peiliovet tekevät huoneesta suuremman, valoisamman ja tilavamman tuntuisen, joten ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi kapeaan eteiseen tai pieneen …

VIKEDAL Ovi + saranat, peililasi, 50×229 cm Ovatko aamut taistelua väsymystä vastaan? Aamut sujuvat ripeästi, kun hiusten laittamisen ja asukokonaisuuden valitsemisen voi hoitaa saman peilioven äärellä. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

STRAUMEN Peiliovi, peililasi, 60×180 cm – IKEA

STRAUMEN Peiliovi, peililasi, 60×180 cm Viimeistele PLATSA-säilytyskokonaisuus ovilla. Ovet luovat yhtenäisen ilmeen ja suojaavat vaatteita pölyltä.

STRAUMEN Peiliovi, peililasi, 60×180 cm Viimeistele PLATSA-säilytyskokonaisuus ovilla. Ovet luovat yhtenäisen ilmeen ja suojaavat vaatteita pölyltä. Siisti ja yksinkertainen muotoilu sopii minne tahansa. Poraa ei tarvita – napsauta kädensija haluamaasi kohtaan ja siirrä sitä tarvittaessa.

ENHET Peiliovi, peililasi, 40×75 cm – IKEA

ENHET Peiliovi, peililasi, 40×75 cm Kun pesualtaan yläpuolella on peiliovi tai kaksi, parranajo, meikkaaminen ja muut aamutoimet helpottuvat.

ENHET Peiliovi, peililasi, 40×75 cm Kun pesualtaan yläpuolella on peiliovi tai kaksi, parranajo, meikkaaminen ja muut aamutoimet helpottuvat. Kaappi on helppo yhdistää muihin kalusteisiin, ja peililasi saa kylpyhuoneen tuntumaan suuremmalta. Ovi voidaan asentaa oikea- tai vasenkätiseksi.

Peiliovelliset vaatekaapit ja peiliovet vaatekaappiin – IKEA

Peiliovelliset vaatekaapit ja peiliovet vaatekaappiin – IKEA

Peiliovellinen vaatekaappi tuo huoneeseen tilantuntua. Peiliovikaappi ja peilivaatekaappi on ratkaisu kun tarvitset tilan parhaaseen hyötykäyttöön, …

Peiliovellinen vaatekaappi tuo huoneeseen tilantuntua. Peiliovikaappi ja peilivaatekaappi on ratkaisu kun tarvitset tilan parhaaseen hyötykäyttöön, ja tarvitset vaatekaapin lisäksi myös peilin. Tutustu valikoimaamme!

VIKEDAL Ovi + saranat, peililasi, 50×195 cm – IKEA

Peiliovet tekevät huoneesta suuremman, valoisamman ja tilavamman tuntuisen, joten ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi kapeaan eteiseen tai pieneen …

VIKEDAL Ovi + saranat, peililasi, 50×195 cm Ovatko aamut taistelua väsymystä vastaan? Aamut sujuvat ripeästi, kun hiusten laittamisen ja asukokonaisuuden valitsemisen voi hoitaa saman peilioven äärellä. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

VIKEDAL Ovi, peililasi, 50×229 cm – IKEA

Ovatko aamut taistelua väsymystä vastaan? Aamut sujuvat ripeästi, kun hiusten laittamisen ja asukokonaisuuden valitsemisen voi hoitaa saman peilioven äärellä.

VIKEDAL Ovi, peililasi, 50×229 cm. Ovatko aamut taistelua väsymystä vastaan? Aamut sujuvat ripeästi, kun hiusten laittamisen ja asukokonaisuuden valitsemisen voi hoitaa saman peilioven äärellä.

TYSSEDAL Peiliovi, valkoinen, 50×229 cm – IKEA

TYSSEDAL Peiliovi, valkoinen, 50×229 cm TYSSEDAL-oven klassiseen tyyliin paneeleineen ja pehmeine muotoineen on helppo ihastua.

TYSSEDAL Peiliovi, valkoinen, 50×229 cm TYSSEDAL-oven klassiseen tyyliin paneeleineen ja pehmeine muotoineen on helppo ihastua. Oven vaalea, skandinaavinen ilme ja ajaton malli eivät koskaan mene pois muodista. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

VIKEDAL Ovi, peililasi, 25×229 cm – IKEA

Ovatko aamut taistelua väsymystä vastaan? Aamut sujuvat ripeästi, kun hiusten laittamisen ja asukokonaisuuden valitsemisen voi hoitaa saman peilioven äärellä.

VIKEDAL Ovi, peililasi, 25×229 cm. Ovatko aamut taistelua väsymystä vastaan? Aamut sujuvat ripeästi, kun hiusten laittamisen ja asukokonaisuuden valitsemisen voi hoitaa saman peilioven äärellä.

ENHET Peiliovi, harmaa runko, 30×75 cm – IKEA

ENHET Peiliovi, harmaa runko, 30×75 cm Pesualtaan yläpuolelle ripustettu kehystetty peili helpottaa aamutoimia ja saa kylpyhuoneen tuntumaan avarammalta ja …

ENHET Peiliovi, harmaa runko, 30×75 cm Pesualtaan yläpuolelle ripustettu kehystetty peili helpottaa aamutoimia ja saa kylpyhuoneen tuntumaan avarammalta ja valoisammalta. Sopii täydellisesti yhteen ENHET-sarjan harmaiden ovien ja etusarjojen kanssa. Ovi voidaan asentaa oikea- tai vasenkätiseksi.

Keywords: ikea peiliovi