Ikea patja 140×200

Patjat 140×200 – Osta myös verkkokaupasta – IKEA

Patjat 140×200 – Osta myös verkkokaupasta – IKEA

Osta mukava 140×200 cm patja IKEA-valikoimasta.

Osta mukava 140×200 cm patja IKEA-valikoimasta. Valitse useista edullisista laadukkaista materiaaleista valmistettuja patjoja. Tutustu valikoimaan.

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Paras patja, parhaat unet. Löydä meiltä patjat, vieraspatja sekä varapatja. … ÅGOTNES Vaahtomuovipatja, kiinteä/vaaleansininen, 140×200 cm. Vaahto Kiinteä.

Paras patja, parhaat unet. Löydä meiltä patjat, vieraspatja sekä varapatja. Laaja valikoima ja 90 päivää aikaa testata patjaa. Tilaa patjat netistä!

Joustinpatjat tuovat hyvän unen – IKEA

Joustinpatja – Joustinpatjat tuovat hyvän unen – IKEA

Joustinpatja on suunniteltu myötäilemään täydellisesti kehoasi ja jakamaan …

Joustinpatja myötäilee kehoa ja antaa täydellisen tuen, jotta voit nauttia jokaisesta yöstäsi rauhallisesti. Tutustu joustinpatjojen valikoimaamme!

ÅBYGDA Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 140×200 cm

ÅBYGDA Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 140×200 cm – IKEA

16 cm korkea, kiinteä vaahtomuovipatja, jossa on kaksi kerrosta. Ylempi viskoelastinen vaahtomuovikerros vähentää painetta ja patjan eri vyöhykkeet tukevat …

ÅBYGDA Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 140×200 cm 16 cm korkea, kiinteä vaahtomuovipatja, jossa on kaksi kerrosta. Ylempi viskoelastinen vaahtomuovikerros vähentää painetta ja patjan eri vyöhykkeet tukevat koko kehoasi – ja pehmeä päällinen on konepestävä.

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Talgje, 140×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Talgje, 140×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain …

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Talgje, 140×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Sijauspatjan vaahtomuovitäyte on pehmeä nukkuma-alusta.

Mukautuvat vaahtomuovipatjat – IKEA

Vaahtomuovipatja – Mukautuvat vaahtomuovipatjat – IKEA

Vaahtomuovipatja antaa sinulle hyvät yöunet. Patja tukee kehoasi tasaisesti …

Vaahtomuovipatja tuo hyvät unet pehmeyden ja kimmoisuuden ansiosta. Vaahtomuovipatjat ovat kiinteitä tai pehmeitä. Myös memory foam älyvaahtopatjat.

ÅGOTNES Vaahtomuovipatja, kiinteä/vaaleansininen … – IKEA

ÅGOTNES Vaahtomuovipatja, kiinteä/vaaleansininen, 140×200 cm – IKEA

ÅGOTNES Vaahtomuovipatja, kiinteä/vaaleansininen, 140×200 cm Tämä kiinteä vaahtomuovipatja on 10 cm korkea. Joustava vaahtomuovi on yhdistetty kerrokseen …

ÅGOTNES Vaahtomuovipatja, kiinteä/vaaleansininen, 140×200 cm Tämä kiinteä vaahtomuovipatja on 10 cm korkea. Joustava vaahtomuovi on yhdistetty kerrokseen pehmeää täytettä. ÅGOTNES-patjassa on kimmoisa vaahtomuovikerros, joka tekee siitä mukavan. Päällisen vaahtovanu tekee patjasta ihanan pehmeän.

VESTMARKA Joustinpatja, kiinteä/vaaleansininen, 140×200 cm

VESTMARKA Joustinpatja, kiinteä/vaaleansininen, 140×200 cm – IKEA

Yksinkertainen, 18 cm korkea jousipatja. Se on kiinteä, ja siinä on bonnell- …

VESTMARKA Joustinpatja, kiinteä/vaaleansininen, 140×200 cm Yksinkertainen, 18 cm korkea jousipatja. Se on kiinteä, ja siinä on bonnell-jousitus. Ylin vaahtomuovikerros ja tikatun päällisen täyte antavat lisäpehmustetta. Bonnell-jousitus antaa vakaan ja tasaisen tuen, joten patja ei upota.

TUDDAL Sijauspatja, valkoinen, 140×200 cm – IKEA

TUDDAL Sijauspatja, valkoinen, 140×200 cm Erittäin kimmoisa vaahtomuovi vähentää kehoon kohdistuvaa painetta ja tarjoaa mukavan nukkumisalustan.

TUDDAL Sijauspatja, valkoinen, 140×200 cm Erittäin kimmoisa vaahtomuovi vähentää kehoon kohdistuvaa painetta ja tarjoaa mukavan nukkumisalustan. Joustava päällyskangas mukautuu liikkeisiin ja tekee patjasta entistä miellyttävämmän. Helppo pitää puhtaana konepestävän irtopäällisen ansiosta.

Keywords: ikea patja 140×200, ikea patja 140