Ikea laventeli

LAVANDULA Ruukkukasvi, laventeli, 12 cm – IKEA

LAVANDULA Ruukkukasvi, laventeli, 12 cm Uusi kausi, uudet kasvit. Viherkasveilla kodin ilmettä ja tunnelmaa on helppo päivittää vuodenajan mukaan.

LAVANDULA Ruukkukasvi, laventeli, 12 cm Uusi kausi, uudet kasvit. Viherkasveilla kodin ilmettä ja tunnelmaa on helppo päivittää vuodenajan mukaan. Yhdistä kasveja ja ruukkuja, jotka sopivat kotiisi parhaiten.

KROPPSVARM Tuoksupussi, laventeli, 10 g – IKEA

Tuotetiedot. Jokainen pussi sisältää kokonaisia kuivattuja laventelin lehtiä, jotka tuottavat pitkällä aikavälillä intensiivisemmän tuoksun kuin pieniksi …

KROPPSVARM Tuoksupussi, laventeli, 10 g Laventelin tuoksu raikastaa vaate- tai liinavaatekaapin. Purista laventelipussia napakasti kerran viikossa, niin ilmaan vapautuu säännöllisesti laventelin tuoksuöljyä. Raikas laventelin tuoksu voimistuu, kun pussia puristetaan.

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön/laventeli liila, 12 cm – IKEA

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön/laventeli liila, 12 cm FEJKA-tekokasvit eivät vaadi viherpeukaloa. Loistoratkaisu, kun sinulla on parempaa tekemistä …

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön/laventeli liila, 12 cm FEJKA-tekokasvit eivät vaadi viherpeukaloa. Loistoratkaisu, kun sinulla on parempaa tekemistä kuin kastella kukkia ja karsia kuolleita lehtiä. Ne näyttävät niin aidoilta, että kukaan ei huomaa eroa.

Potpourri – Kuivatut tuoksusekoitukset – IKEA

Potpourri – Kuivatut tuoksusekoitukset – IKEA

Potpourrin ja erilaisten kuivattujen tuoksusekoitusten avulla luot rentouttavia tunnelmia huoneisiin. Katso potpourri-valikoimamme ja tilaa tuoksupussit!

Kasvit & huonekasvit kotiisi – Monipuolinen valikoima – IKEA

Kasvit & huonekasvit kotiisi – Monipuolinen valikoima – IKEA

Huonekasvit, sisäkasvit ja ulkokasvit tuovat kotiin raikkautta ja luonnollista tunnelmaa. Tutustu kasveihimme netissä. Tilaa kesällä puutarhakasvit netistä!

Tuoksukynttilät tuoksuvat kauniisti kotona – IKEA

Tuoksukynttilät tuoksuvat kauniisti kotona – IKEA

Tuoksukynttilät hellivät ihanan rentouttavasti niin näkö- kuin hajuaistiakin. Tuoksukynttilä luo huoneeseen tunnelmaa. Tilaa tuoksukynttilät netistä!

Vuodevaatteet & vuodetekstiilit – Mukavat ja pehmeät – IKEA

Vuodevaatteet & vuodetekstiilit – Mukavat ja pehmeät – IKEA

Vuodevaatteet kannattaa valita sänkyyn huolellisesti, jotta voit nukkua yösi mukavasti. Löydä vuodetekstiilit aikuisille ja lapsille. Tutustu ja vertaile!

Kodin tuoksut – Huonetuoksut & tuoksutikut – IKEA

Kodin tuoksut – Huonetuoksut & tuoksutikut – IKEA

Huonetuoksu ja tuoksutikut ovat rentouttavia ja luovat tunnelmaa kotiin. Aromaattiset huonetuoksut kuten laventeli ja teen tuoksu luovat tunnelmaa.

Laventelit – Osta Plantagenilta | Plantagen

Laventelin uskomatonta tuoksua on vaikea vastustaa. Pystytä oma laventeliaita tai istuta kasvia ruukkuihin parvekkeelle. Nauti laventelin kauneudesta ja …

Laventelin uskomatonta tuoksua on vaikea vastustaa. Pystytä oma laventeliaita tai istuta kasvia ruukkuihin parvekkeelle. Nauti laventelin kauneudesta ja aromista koko kesän. Monivuotista laventelia löytyy erivärisenä, kuten siniviolettina, valkoisena ja vaaleanpunaisena.

Keywords: ikea laventeli