Ikea kynttilänjalat

Kynttilänjalat – Kynttelikkö ja kynttilänjalka kotiin – IKEA

Kynttilänjalat – Kynttelikkö ja kynttilänjalka kotiin – IKEA

FULLTALIG-kynttiläjalkasetti sisältää 3 erikorkuista kynttilänjalkaa, joiden avulla saat tuotua iltoihisi – ja miksei päiviisikin – lisää pehmeää kynttilänvaloa …

Kynttiläjalka tai kynttelikkö on tarpeen, kun kynttilälle tarvitaan kaunis ja turvallinen alusta tai astia. Katso kaikki kynttilänjalat ja tilaa verkosta!

Kynttilänjalat & kynttilät – IKEA

Kynttilät & kynttilänjalat – IKEA

1.11.2022 — Myydään pois tilaa viemästä ikean blomster kynttilänjalat, kolme eri korkeutta. Nopeimmalle noutajalle Jankasta.

Kynttilät ovat mitä kauneimpia sisustuselementtejä. Tutustu laajaan valikoimaan kynttilöitä! Meilä löydät myös mm. lasiset kynttilänjalat. Tutustu!

FULLTALIG Kynttilänjalka, 3 kpl, musta – IKEA

FULLTALIG Kynttilänjalka, 3 kpl, musta. Kynttilä luo tunnelmallista valoa ja on kaunis sellaisenaan.

Kynttilänjalat arkeen ja juhlaan – IKEA

Kynttilät ovat osa elämän tärkeitä hetkiä. Ne sytytetään merkkipäivinä, joulupöydässä ja kodikkaisssa illanvietoissa. FULLTALIG-kynttiläjalkasetti sisältää 3 erikorkuista kynttilänjalkaa, joiden avulla saat tuotua iltoihisi – ja miksei päiviisikin – lisää pehmeää kynttilänvaloa. FULLTALIG-kynttilänjalat sopivat erinomaisesti esimerkiksi illallispöytään tai lipaston päälle luomaan tunnelmaa sekä lisää ikimuistoisia hetkiä kynttilänvalossa.

HEDERVÄRD Kynttilänjalka, musta, 8 cm – IKEA

HEDERVÄRD Kynttilänjalka, musta, 8 cm Ilahduta aistejasi ja luo viihtyisää tunnelmaa kotiin Aaron Probynin suunnittelemilla HEDERVÄRD-kynttilänjaloilla. Pehmeän pyöreät muodot ja erottuvat pintakuviot tuovat lämpöä, vaikka kynttilöitä ei olisi edes sytytetty.

ELDIGHET Kyntjal/lämpkyntpid, musta, 27 cm – IKEA

ELDIGHET Kyntjal/lämpkyntpid, musta, 27 cm Kynttilöiden hehku luo tunnelmaa kaikkiin tilanteisiin – valoa pimeisiin aamuihin, romantiikkaa illallistreffeille ja lämpöä ja kodikkuutta huoneeseen. Soveltuu mainiosti pöytäkoristeeksi.

GODTAGBAR Kynttilänjalka, keramiikka valkoinen, 8 cm

GODTAGBAR Kynttilänjalka, keramiikka valkoinen, 8 cm – IKEA

GODTAGBAR Kynttilänjalka, keramiikka valkoinen, 8 cm Perinteistä skandinaavista käsityötä modernilla ilmeellä. GODTAGBAR-kynttilänjalka on sekä klassinen että nykyaikainen – ajaton ja kaunis sisustuselementti.

Ikea Fulltalig kynttilänjalat, … – Tori

Keywords: ikea kynttilänjalat, ikea kynttilänjalka, ikea kynttelikkö, kynttilänjalka ikea, kynttelikkö ikea