Ikea kungsbacka

KUNGSBACKA Ovi, antrasiitti, 40×80 cm – IKEA

6.1.2023 — Myydään 11 kpl uusia paketeissa olevia Ikea Kungsbacka ovia. Väri musta/antrasiitti ja koko 40x80cm. Hinta 20/kpl.

KUNGSBACKA Ovi, antrasiitti, 40×80 cm. Suunniteltu ympäristöä ajatellen. Valmistimme tämän keittiöoven kierrätysmateriaaleista, mikä säästää maapallon resursseja, ja annoimme sille modernin tyylin, josta on helppo pitää.

KUNGSBACKA Ovi, matta valkoinen, 60×60 cm – IKEA

KUNGSBACKA Ovi, matta valkoinen, 60×60 cm. Suunniteltu ympäristöä ajatellen. Valmistimme tämän keittiöoven kierrätysmateriaaleista, mikä säästää maapallon resursseja, ja annoimme sille modernin tyylin, josta on helppo pitää.

Tyylikäs antrasiitin värinen KUNGSBACKA-keittiö – IKEA

Haluatko ympäristöystävällisen keittiön? KUNGSBACKA-keittiön etusarjat on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Tutustu keittiöön!

KUNGSBACKA Ovi, matta valkoinen, 60×80 cm – IKEA

KUNGSBACKA Ovi, matta valkoinen, 60×80 cm. Suunniteltu ympäristöä ajatellen. Valmistimme tämän keittiöoven kierrätysmateriaaleista, mikä säästää maapallon resursseja, ja annoimme sille modernin tyylin, josta on helppo pitää.

KUNGSBACKA Ovi, antrasiitti, 60×200 cm – IKEA

KUNGSBACKA Ovi, antrasiitti, 60×200 cm. Suunniteltu ympäristöä ajatellen. Valmistimme tämän keittiöoven kierrätysmateriaaleista, mikä säästää maapallon resursseja, ja annoimme sille modernin tyylin, josta on helppo pitää.

KUNGSBACKA-ovet & -etusarjat, antrasiitti – IKEA

KUNGSBACKA-ovet & -etusarjat, antrasiitti – IKEA

Onko toiveenasi antrasiitti keittiö? Selkeät ja modernit KUNGSBACKA-ovet & -etusarjat on valmistettu kierrätysmateriaaleista luonnonvaroja säästäen.

KUNGSBACKA Laatikon etusarja, antrasiitti, 60×20 cm

KUNGSBACKA Laatikon etusarja, antrasiitti, 60×20 cm – IKEA

KUNGSBACKA Laatikon etusarja, antrasiitti, 60×20 cm Selkeä ja moderni ilme sekä pehmeän musta mattapinta. KUNGSBACKA-etusarjat on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Luonnonvaroja säästetään antamalla pois heitetyille materiaaleille uusi elämä.

Valkoinen KUNGSBACKA-keittiö – IKEA

KUNGSBACKA – valkoista ympäristöystävällisyyttä – IKEA

Haluatko modernin keittiön, joka on myös ympäristöystävällinen? KUNGSBACKA-keittiön etusarjat on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Lisätietoja IKEA-verkkosivuilta!

Ikea Kungsbacka ovi musta 40x80cm, … – Tori

Keywords: ikea kungsbacka, kungsbacka ikea