Ikea kenkäsäilytys

Naulakot & kenkien säilytys – IKEA

Kenkäsäilytys & ulkovaatesäilytys mm. eteisnaulakko – IKEA

Kaipaatko aamuihisi lisäminuutteja? Käytännöllinen ulkovaatesäilytys ja kenkäsäilytys saavat sen aikaan. Eteisnaulakolle on tilaa pienessäkin eteisessä.

Kaipaatko aamuihisi lisäminuutteja? Käytännöllinen ulkovaatesäilytys ja kenkäsäilytys saavat sen aikaan. Eteisnaulakolle on tilaa pienessäkin eteisessä. Katso lisää!

Kenkäteline & kenkähylly laittaa eteisen järjestykseen – IKEA

Kenkäteline & kenkähylly laittaa eteisen järjestykseen – IKEA

Kenkätelineet ja kenkähyllyt pitävät kengät järjestyksessä eteisessä.

Kenkätelineet ja kenkähyllyt pitävät kengät järjestyksessä eteisessä. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä kotiisi sopivin kenkäteline, tai kenkälusikka!

Kenkälaatikot & -lokerikot – IKEA

Kenkälaatikot & kenkälokerikot ja -telineet edullisesti – IKEA

Vaatelaatikot Ripustimet Lasten vaatesäilytys & kenkäsäilytys Vaatesäilytystarvikkeet Kenkälaatikot & -lokerikot. Palaa sivun yläreunaan

Kenkälaatikot ja kenkälokerikot pelastavat eteisen kun tilaa on vähän. Kauniit kenkälokerot luovat siistin ilmeen ja vieraat mahtuvat kenkineen. Katso kenkälaatikot!

Kenkälokerikko & ripustettava lokerikko kengille – IKEA

Kenkälokerikko & ripustettava lokerikko kengille – IKEA

Eteisessä valkoinen naulakko kenkätelineellä, rottinkinen kori, jossa on kenkiä, sekä tankoon hameripustimella ripustetut. Siistimpi kenkäsäilytys.

Kenkälokerikko, vaatepussit ja ripustettava lokerikko sekä muut vaatteisiin liittyvät säilytysratkaisut löydät meiltä. Tutustu koko valikoimaamme!

Kenkäkaapit kenkäparien puolesta – IKEA

Kenkäkaappi – Kenkäkaapit kenkäparien puolesta – IKEA

Kenkäkaappi luo eteiseesi järjestystä. Voit kenkien lisäksi järjestää myös hanskat, huivit ja muut tavarat. Näppärät kenkäkaapit verkosta ja myymälästä!

MACKAPÄR Vaatenaulakko+kenkäsäilytys, valkoinen …

MACKAPÄR Vaatenaulakko+kenkäsäilytys, valkoinen, 78x32x200 cm – IKEA

MACKAPÄR Vaatenaulakko+kenkäsäilytys, valkoinen, 78x32x200 cm MACKAPÄR-eteiskalustesarja helpottaa töihin lähtöä aamulla. Vaikka sinulla olisi rajallisesti tilaa, ei huolta. Nämä kestävät ja toimivat eteisratkaisut hyödyntävät jokaisen neliösenttimetrin.

TRONES Kenkä-/säilytyskaappi, valkoinen, 52×39 cm – IKEA

TRONES Kenkä-/säilytyskaappi, valkoinen, 52×39 cm. Yhdistä niin monta kaappia kuin haluat, ja käytä päällistä lompakon, kännykän ja avainten säilyttämiseen. Syvyydeltään kapea ja vähän tilaa vievä kaappi sopii hyvin pieneen eteiseen tai kapealle käytävälle.

Eteinen – Eteisen säilytys edullisesti – IKEA

Toimiva eteinen on ilo. Kun eteisen säilytys ja eteisen kalusteet on kunnossa eteinen toimii parhaalla tavalla. Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille!

MURVEL Kenkäteline, harmaa, 14x14x24 cm – IKEA

MURVEL Kenkäteline, harmaa – IKEA

MURVEL Kenkäteline, harmaa. Tuplamäärä kenkiä samaan tilaan? Kyllä, MURVEL-kenkäsäilytysratkaisun avulla saat säilöttyä kaksi kenkää siististi päällekkäin. Helppo tapaa järjestää kengät ja säästää tilaa.

Keywords: ikea kenkäsäilytys, ikea eteisnaulakko, sateenvarjoteline ikea, ikea eteisnaulakot, ikea kenkien säilytys, ikea sateenvarjoteline, kenkien säilytys ikea, kenkälesti ikea, kenkäsäilytys ikea, lepolesti ikea