Ikea hiirimatto

LÅNESPELARE Pelihiirimatto, musta, 90×40 cm – IKEA

Sileä pinta, jonka ansiosta hiiri voi liukua kitkatta koko hiirimaton poikki – ihanteellinen peleihin, jotka vaativat nopeaa reagointia.

LÅNESPELARE Pelihiirimatto, musta, 90×40 cm Tämä leveä pelihiirimatto on loistoratkaisu niille, jotka haluavat hiiren ja näppäimistön olevan samalla, tukevalla ja sileällä pinnalla. Matolla hiiri liikkuu nopeasti ja kitkattomasti, joten saat etulyöntiaseman tiukimmissakin taistoissa.

LÅNESPELARE Pelihiirimatto, musta, 36×44 cm – IKEA

Tuotetiedot. Sileä pinta, jonka ansiosta hiiri voi liukua kitkatta koko hiirimaton poikki – ihanteellinen peleihin, jotka vaativat nopeaa reagointia. Helppo …

LÅNESPELARE Pelihiirimatto, musta, 36×44 cm Kun jokaisella millisekunnillakin on merkitystä, voiton voi ratkaista pelihiirimatto, joka aiheuttaa mahdollisimman vähän kitkaa. Helppo puhdistaa. Toimii sekä lasertunnistimien että optisten tunnistimien kanssa.

LÅNESPELARE Pelihiirimatto, kuvioitu, 90×40 cm – IKEA

Sileä pinta, jonka ansiosta hiiri voi liukua kitkatta koko hiirimaton poikki – ihanteellinen peleihin, jotka vaativat nopeaa reagointia.

LÅNESPELARE Pelihiirimatto, kuvioitu, 90×40 cm Tämä leveä pelihiirimatto on loistoratkaisu niille, jotka haluavat hiiren ja näppäimistön olevan samalla, tukevalla ja sileällä pinnalla. Matolla hiiri liikkuu nopeasti ja kitkattomasti, joten saat etulyöntiaseman tiukimmissakin taistoissa.

LÅNESPELARE Pelihiirimatto, kuvioitu, 36×44 cm – IKEA

Sileä pinta, jonka ansiosta hiiri voi liukua kitkatta koko hiirimaton poikki – ihanteellinen peleihin, jotka vaativat nopeaa reagointia.

LÅNESPELARE Pelihiirimatto, kuvioitu, 36×44 cm Kun jokaisella millisekunnillakin on merkitystä, voiton voi ratkaista pelihiirimatto, joka aiheuttaa mahdollisimman vähän kitkaa. Helppo puhdistaa. Toimii sekä lasertunnistimien että optisten tunnistimien kanssa.

Pelivarusteet – IKEA

Pelitarvikkeet – Pelihiirimatto tietokonepelaamiseen – IKEA

Pelitarvikkeet kuten pelihiirimatto, juoma- tai kuuloketeline ja niskatyyny tekevät pelihetkistä mukavampaa. Katso pelivarusteet ja osta hiirimatto pelaamiseen!

LÅNESPELARE-sarja – IKEA

LÅNESPELARE-sarja – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

LÅNESPELARE-sarja

SKRUTT Kirjoitusalusta, musta, 65×45 cm – IKEA

SKRUTT Kirjoitusalusta, musta, 65×45 cm Tämä musta kirjoitusalusta antaa tasaisen työskentelypinnan ja suojaa työpöytää lialta ja naarmuilta.

SKRUTT Kirjoitusalusta, musta, 65×45 cm Tämä musta kirjoitusalusta antaa tasaisen työskentelypinnan ja suojaa työpöytää lialta ja naarmuilta. Se on myös helppo pyyhkiä puhtaaksi, jos satut läikyttämään kahvia työn touhussa. Suojaa työpöytää tahroilta ja jäljiltä.

Pelaamiseen sopivat huonekalut – Pelihuone sisustus – IKEA

Pelaamiseen sopivat huonekalut – Pelihuone sisustus – IKEA

Pelaajan työpöytä, jossa on LÅNESPELARE-muki ja mukiteline, LÅNESPELARE -hiirimatto ja kuulokkeet. Pöytä, jossa on pelitarvikkeita mustalla UPPSPEL …

Onko pelihuone sisustus kunnossa? Löydä ergonomiset pelaajan huonekalut ja pelikalusteet. Tutustu ja tule ostoksille myymälään tai verkkokauppaan.

Työtila – Työhuoneen kalusteet kotiin – IKEA

Työhuone – Työtila – Työhuoneen kalusteet kotiin – IKEA

Saat IKEA Family -jäsenenä SKÅDIS-säilytyssarjan tuotteista 15 % alennuksen. Tarjous on voimassa 26.2.2023 asti, niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimiva työhuone tekee töistä sujuvampia. Viihtyisä työtila ja kotitoimisto, jossa on toimivat työhuoneen kalusteet. Katso valikoima ja tule ostoksille!

Keywords: ikea hiirimatto