Ikea friheten

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Skiftebo … – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Skiftebo tummanharmaa – IKEA

FRIHETEN Divaani kulmavuodesohvaan, Skiftebo tummanharmaa Divaanin voi sijoittaa sohvan oikealle tai vasemmalle puolelle. Tarvittaessa puolta voi vaihtaa.

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Skiftebo tummanharmaa. Hyvien yöunien jälkeen makuuhuone tai vierashuone on helppoa muuttaa taas olohuoneeksi. Sisäänrakennetussa säilytystilassa on kätevää säilyttää vaikkapa vuodevaatteet, kirja ja pyjama, ja siellä ne ovat samaan aikaan piilossa ja kätevästi saatavilla.

FRIHETEN-sarja – IKEA

FRIHETEN-sarja – IKEA

FRIHETEN-sarja

FRIHETEN 3:n istuttava vuodesohva, Skiftebo … – IKEA

FRIHETEN 3:n istuttava vuodesohva, Skiftebo tummanharmaa – IKEA

FRIHETEN 3:n istuttava vuodesohva, Skiftebo tummanharmaa. Hyvien yöunien jälkeen makuuhuone tai vierashuone on helppoa muuttaa taas olohuoneeksi. Sisäänrakennetussa säilytystilassa on kätevää säilyttää vaikkapa vuodevaatteet, kirja ja pyjama, ja siellä ne ovat samaan aikaan piilossa ja kätevästi saatavilla.

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana … – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana lisäselkätyynyt/skiftebo tummanharmaa – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana lisäselkätyynyt/skiftebo tummanharmaa. Helppo sijata vuoteeksi. Sohva, divaani ja parivuode samassa.

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Bomstad musta

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Bomstad musta – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Bomstad musta Hyvien yöunien jälkeen makuuhuone tai vierashuone on helppoa muuttaa taas olohuoneeksi. Sisäänrakennetussa säilytystilassa on kätevää säilyttää vaikkapa vuodevaatteet, kirja ja pyjama, ja siellä ne ovat samaan aikaan piilossa ja kätevästi saatavilla.

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana … – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana lisäselkätyynyt/Bomstad musta – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana lisäselkätyynyt/Bomstad musta Mukava kulmasohva ja parisänky samassa paketissa – lisäksi divaanissa on kätevä säilytystila vuodevaatteiden kaltaisille tavaroille, jotka haluat pitää helposti saatavilla. Helppo sijata vuoteeksi.

FRIHETEN / KLAGSHAMN Kulmavuodesohva+säilytystila …

FRIHETEN / KLAGSHAMN Kulmavuodesohva+säilytystila, Skiftebo tummanharmaa – IKEA

FRIHETEN / KLAGSHAMN Kulmavuodesohva+säilytystila, Skiftebo tummanharmaa Sohva muuttuu nopeasti ja helposti tilavaksi vuoteeksi, kun selkänojatyynyt irrotetaan ja pohja vedetään esiin. Sohva, divaani ja parivuode samassa.

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana … – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana lisäselkätyynyt/skiftebo sininen – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana lisäselkätyynyt/skiftebo sininen. Polyesteritäyte säilyttää muotonsa ja tukee kehoa pehmeästi.

FRIHETEN Divaani kulmavuodesohvaan, Skiftebo … – IKEA

FRIHETEN Divaani kulmavuodesohvaan, Skiftebo tummanharmaa – IKEA

FRIHETEN Divaani kulmavuodesohvaan, Skiftebo tummanharmaa Divaanin voi sijoittaa sohvan oikealle tai vasemmalle puolelle. Tarvittaessa puolta voi vaihtaa. Divaaniosan alla säilytystilaa. Tavarat on helppo ottaa turvallisesti ulos, sillä istuin pysyy itsestään auki. Helppo sijata vuoteeksi.

Keywords: ikea friheten, friheten ikea, ikea friheten vuodesohva, ikea vuodesohva friheten, ikea friheten sohva