Ikea avohyllyt

Avohylly seinällä ratkaisee monta säilytysongelmaa – IKEA

Avohylly seinällä ratkaisee monta säilytysongelmaa – IKEA

Avohylly on selkeälinjainen ja tyylikäs vaihtoehto seinälle. Avohylly asennetaan seinään ilman erillisiä kannattimia. Katso valikoiman kaikki avohyllyt!

Hyllyt tuovat tilaa kaikenlaisille tavaroille – IKEA

Hyllyt tuovat tilaa kaikenlaisille tavaroille – IKEA

VITTSJÖ Hylly, 100×93 cm. 69,99. (5). Vertaile. EKENABBEN Avohylly, haapa/valkoinen, 70x34x86 cm · EKENABBEN Avohylly, 70x34x86 cm. 49,99. (4). Vertaile.

Hylly tarjoaa paikan koriste-esineille ja muille tavaroille. Hyllyt ovat saatavana eri kokoisina ja tyyleinä. Löydä meiltä myös avohyllykkö. Katso hyllyt!

Kirjahyllyt & hyllyköt – IKEA

Hyllyköt – Monipuolinen valikoima edullisia hyllyköitä – IKEA

Katso hyllyköt ja löydä tarpeeseesi sopiva täydellinen säilytysratkaisu. IKEA-valikoiman hyllyköt on suunniteltu kaikenlaisille tavaroille.

Katso hyllyköt ja löydä tarpeeseesi sopiva täydellinen säilytysratkaisu. IKEA-valikoiman hyllyköt on suunniteltu kaikenlaisille tavaroille. Tilaa hyllykkö verkkokaupasta!

Seinähyllyt – Säilytystilaa vaivattomasti ja edullisesti – IKEA

Seinähyllyt – Säilytystilaa vaivattomasti ja edullisesti – IKEA

Keittiön seinähylly ja lautashylly ovat oiva tapa lisätä keittiön säilytystilaa. Luo keittiön seinille oma tyyli ja pidä tärkeät keittiövälineet käsiesi …

Seinähylly käyttää seinän hyödyksi ja sopii monenlaisen tavaran esittelyyn. Löydä laaja valikoima eri tyylejä ja valitse mieleisesi hyllyt seinälle!

EKENABBEN Avohylly, haapa/valkoinen, 70x34x86 cm

EKENABBEN Avohylly, haapa/valkoinen, 70x34x86 cm – IKEA

EKENABBEN Avohylly, haapa/valkoinen, 70x34x86 cm Säilytä hyllyssä kaikki tavarasi, muokkaa sitä tarpeittesi mukaan ja uudista ilmettä vaikka hionnalla tai maalikerroksella. Kun olet valmis luopumaan EKENABBEN-hyllystä, voit antaa sen eteenpäin jollekin toiselle tai kierrättää materiaalin.

Kirjahyllyt – kirjakaapit & CD/DVD-hyllyt – IKEA

Kirjahyllyt – kirjakaapit & CD/DVD-hyllyt – IKEA

Kirjahyllyt ja kirjakaapit, kuten valkoinen CD-hylly tai kirjahylly lasiovilla on koti kaikelle kodin tavaralle. Löydä vitriinikirjahylly ja DVD-hylly!

VADHOLMA Avohylly, ruskea, petsattu saarni – IKEA

VADHOLMA Avohylly, ruskea, petsattu saarni. VADHOLMA-säilytysratkaisuilla voit lisätä keittiöösi persoonallisia yksityiskohtia. Tässä ilmavassa avohyllyssä voidaan säilyttää kauniita esineitä, jotka tuovat keittiöön kodikasta tunnelmaa.

Keittiön hyllyt – Keittiön seinähyllyt ja lautashyllyt – IKEA

Keittiön hyllyt – Keittiön seinähyllyt ja lautashyllyt – IKEA

Keittiön seinähylly ja lautashylly ovat oiva tapa lisätä keittiön säilytystilaa. Luo keittiön seinille oma tyyli ja pidä tärkeät keittiövälineet käsiesi ulottuvilla. Tilaa keittiön hyllyt!

EKENABBEN Avohylly, haapa/valkoinen, 70x34x154 cm

EKENABBEN Avohylly, haapa/valkoinen, 70x34x154 cm – IKEA

EKENABBEN Avohylly, haapa/valkoinen, 70x34x154 cm Säilytä hyllyssä kaikki tavarasi, muokkaa sitä tarpeittesi mukaan ja uudista ilmettä vaikka hionnalla tai maalikerroksella. Kun olet valmis luopumaan EKENABBEN-hyllystä, voit antaa sen eteenpäin jollekin toiselle tai kierrättää materiaalin.

Keywords: ikea avohyllyt, ikea avohylly, avohylly ikea, avohyllyt ikea