Ikea allas

Keittiöhanat & tiskialtaat – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Keittiöhanat & tiskialtaat – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Säästä vettä jokaisella käyttökerralla laadukkaan keittiön altaan ja hanan avulla. Katso keittiön allas ja hana -valikoima ja tule ostoksille!

Pesualtaat – Myös pienet kylpyhuoneen altaat – IKEA

Pesualtaat – Myös pienet kylpyhuoneen altaat – IKEA

Pesuallas parhaimmillaan miellyttää silmää. Valitse vaikka tyylikäs pieni pesuallas tai iso pyöreä allas. Laaja valikoima. Katso kaikki pesualtaat!

Pesualtaat & hanat – 10 vuoden takuu – IKEA

Pesualtaat & hanat – 10 vuoden takuu – IKEA

Pesualtaat ja hanat jopa 10 vuoden takuulla. Löydä tyylikäs malja-allas sekä muut pesualtaat ja hanat. Katso valikoima ja tule ostoksille!

Tiskiallas tarpeidesi mukaan – IKEA

Tiskiallas tarpeidesi mukaan – IKEA

Toimivuuden ohella altaan tulisi olla myös kaunis katsella – aina yhtä siisti kuin uusi, ja tietysti keittiösi muun tyylin mukainen. Miten olisi perinteiseen …

Tiskiallas on keittiössä keskeisessä roolissa. On tärkeää, että tiskiallas on oikein mitoitettu vastaa käyttäjän tarpeita, tyylikästä ulkonäköä unohtamatta.

Kylpyhuoneen allaskalusteet – IKEA

Kylpyhuoneen allaskalusteet – IKEA

Allaskaluste on kokonaisuus, joka uudistaa kylpyhuoneesi ilmeen. Allaskaluste käsittää pesualtaan ja allaskaapin, jotka ovat valmiiksi suunniteltu …

Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki allaskalusteet, hanat, peilit ja tekstiilit yhden katon alta. Tervetuloa!

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön – Katso tuotevalikoima – IKEA

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön – Katso tuotevalikoima – IKEA

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön. Uutuuksia ja vanhoja tuttuja. Klikkaa tuotevalikoimaan ja löydä ENHET-keittiöösi sopiva allas ja hana.

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön. Uutuuksia ja vanhoja tuttuja. Klikkaa tuotevalikoimaan ja löydä ENHET-keittiöösi sopiva allas ja hana. Tilaa verkkokaupasta.

HAVSEN Tiskiallas, etuosa näkyvillä, valkoinen – IKEA

Allas ei ulotu työtason takareunaan saakka, joten voit asentaa keittiöhanan ja muita altaan lisävarusteita mieltymyksesi mukaan. Koska tiskialtaan etuosa on …

HAVSEN Tiskiallas, etuosa näkyvillä, valkoinen. 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

ODENSVIK Pesuallas 1 allas, 103x49x6 cm – IKEA

ODENSVIK Pesuallas 1 allas, 103x49x6 cm. Keraamisten pesualtaiden sileä ja kestävä kauneus tekee niistä ikisuosittuja. Keraamiset altaamme on valmistettu …

ODENSVIK Pesuallas 1 allas, 103x49x6 cm. Keraamisten pesualtaiden sileä ja kestävä kauneus tekee niistä ikisuosittuja. Keraamiset altaamme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja käyttäen parhaita tuotantotekniikoita, ja siksi voimmekin tarjota niille kaikille 10 vuoden takuun.

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta … – IKEA

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 72×46 cm – IKEA

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 72×46 cm Kvartsin luontaisen värivaihtelun ansiosta KILSVIKEN-tiskiallas on yksilöllinen …

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 72×46 cm Kvartsin luontaisen värivaihtelun ansiosta KILSVIKEN-tiskiallas on yksilöllinen valinta keittiöön. Pinta kestää kulutusta, naarmuja, kuumuutta, tahroja ja iskuja. Sileä ja ei-huokoinen pinta ei tahriinnu.

Keywords: ikea allas, ikea pesuallas, ikea lavuaarit, ikea lavuaari, malja allas ikea, ikea altaat, ikea malja allas, pesuallas ikea, ikea malja-allas, malja-allas ikea, ikea pesualtaat, lavuaari ikea, lavuaarit ikea, ikea uima-allas, allas ikea, ikea käsienpesuallas, ikea wc allas