Harmaa keittiö ikea

Trendikäs ja perinteinen – harmaa BODBYN-keittiö – IKEA

Etsitkö harmaata perinteisen tyylistä keittiötä? Harkitse harmaita BODBYN-keittiön ovia, joissa on kauniisti viistetyt reunat, jotka antavat keittiölle hienostuneen ilmeen.

Rento, harmaa VEDDINGE-keittiö – IKEA

Etsitkö tyylikkään harmaita keittiön ovia? Tutustu rentoihin ja tyylikkäisiin, harmaisiin VEDDINGE-oviin! Saat lisätietoja ja inspiraatiota IKEA-tavaratalostasi tai nettisivuiltamme.

Maalaismainen, vaaleanharmaa LERHYTTAN-keittiö – IKEA

Harkitsetko harmaita ovia keittiöösi? Meiltä löydät vaaleanharmaat LERHYTTAN-ovet, joissa on maalaistyylinen muotoilu. Katso vinkit juuri sinun keittiöösi!

Tummanharmaa VOXTORP-keittiö – moderniin tyyliin – IKEA

Haluatko rauhallisen ja koordinoidun tunnelman keittiöösi? Kokeile tummanharmaita VOXTORP-keittiöovia, joissa on integroidut vetimet.

Nykyaikaisen perinteinen, tummanharmaa AXSTAD-keittiö

Nykyaikaisen perinteinen, tummanharmaa AXSTAD-keittiö – IKEA

Haaveiletko harmaista keittiökaappien ovista? Tutustu tummanharmaaseen AXSTAD-keittiöovisarjaan pehmeillä linjoilla.

Harmoninen harmaavihreä BODARP-keittiö – IKEA

Etsitkö keittiötä, jossa on rauhoittava ilme? Tutustu harmaanvihreään BODARP-keittiöön ja inspiroidu.

ENHET Keittiö, valkoinen/harmaa runko, 243×63.5×222 cm

ENHET Keittiö, valkoinen/harmaa runko, 243×63.5×222 cm – IKEA

ENHET Keittiö, valkoinen/harmaa runko, 243×63.5×222 cm Keittiö tai kodinhoitohuone on helppo uudistaa ENHET-sarjan avulla. Tämä ratkaisu tarjoaa avointa ja umpinaista säilytystilaa sekä runsaasti työskentelypintaa ruoanlaittoa tai pyykkien käsittelyä varten.

VEDDINGE Ovi, harmaa, 40×80 cm – IKEA

VEDDINGE Ovi, harmaa, 40×80 cm Harmaat VEDDINGE-etusarjat antavat lämpimän ilmeen, ja selkeät linjat tuovat rauhallista tunnelmaa. Hyvä modernin keittiön pohja, johon voit tehdä helposti omia lisäyksiä. 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

ENHET Keittiö, valkoinen/harmaa runko, 323×63.5×241 cm

ENHET Keittiö, valkoinen/harmaa runko, 323×63.5×241 cm – IKEA

ENHET Keittiö, valkoinen/harmaa runko, 323×63.5×241 cm Keittiö on helppo uudistaa ENHET-sarjan avulla. Tämä persoonallinen ratkaisu tarjoaa avointa ja umpinaista säilytystilaa, avaran työskentelyalueen ja kaikki kotikokkien tarvitsemat toiminnot.

Keywords: harmaa keittiö ikea, ikea keittiö harmaa