Bauhaus työkaluvyö

Työkaluvyö | bauhaus.fi

Työkaluvyö | bauhaus.fi

Pidä tarvikkeet ja työkalut helposti saatavilla. Beige nahkainen naula- ja työkalutasku kiinnitetään vyöhön. Neljä isoa taskua, kuusi pientä taskua ja kaksi …

Nahkainen naula- ja työkalutasku | bauhaus.fi

Nahkainen naula- ja työkalutasku | bauhaus.fi

Työkalut kulkevat kätevästi mukana Fiskarsin WoodXpert™ -sarjaan kuuluvassa varustevyössä. Vyön uusi ja näppärä Quiklock Tri-Glide -rakenne tekee tuotteiden …

Varustevyö Fiskars WoodXpert | bauhaus.fi

Varustevyö Fiskars WoodXpert | bauhaus.fi

Työkaluvyö pitää työkalut ja tarvikkeet tallessa Työkaluvyö on verraton apuväline timpurintöissä, remontoinnissa, huoltotöissä ja käsityötä tehtäessä.

Työkaluvyöt | Karkkainen.com verkkokauppa

Tyylikkäitä ja kestäviä nahkavöitä rakennustyöhön ja puutyöhön. Sisältää avoimet taskut sekä pitimet vasaralle, mittanauhalle, ruuvimeisselille, kynälle ym.

Työkaluvyö pitää työkalut ja tarvikkeet tallessa

Työkaluvyö on verraton apuväline timpurintöissä, remontoinnissa, huoltotöissä ja käsityötä tehtäessä. Kun työ on sellaista, että välillä tarvitsee mittaa, sitten merkkauskynää, naulaa ja vasaraa, on kätevää, että kaikki tärkeät välineet kulkevat mukana eikä tarvitse juosta hakemassa toiselle pöydälle unohtunutta mittaa tai vasaraa. Työkaluvyön voi tuunata juuri sellaiseksi, että siinä kulkevat mukana omaan työhön parhaiten sopivat työkalut.

Kirvesmiehen työkaluvyö on tilaihme

Laadukas kirvesmiehen työkaluvyö kestää. Siinä voi kantaa useampia käsityökaluja kerralla, ja silti se istuu vyötärölle niin, että paino jakautuu tasaisesti ja vyö pysyy tukevasti paikoillaan. Työkaluvöitä on myös sellaisia, joissa on olkaimet mukana. Ne jakavat painoa tasaisesti ja vähentävät selkään ja lantioon kohdistuvaa rasitusta.

Kärkkäisen verkkokaupan valikoimasta löytyvät työkaluvyöt, joissa on valmiit paikat yleisimmille työssä tarvittaville välineille. Yleensä niissä on useita erikoisia taskuja, joihin eripituiset ja -kokoiset työkalut ja tarvikkeet mahtuvat. Yhteen mahtuu mitta, toiseen naulat ja kolmanteen vasara. Usein vasaralle tai esimerkiksi sorkkaraudalle on oma kiinnikekohta, josta ne voi laittaa roikkumaan.

Nykyisin työkaluvöissä on huomioitu ergonomisuus kestävyyden lisäksi. Niitä pysyy säätämään niin, että ne istuvat hyvin erikokoisille vyötäröille. Niissä on pehmusteet oikeissa kohdissa, jotta päivittäinen käyttö ei hankaa liikaa. Yleisesti myös taskujen paikkaa voi muuttaa niin, että työkaluja on helppo tarvittaessa ottaa käyttöön ja laittaa takaisin.

Tuunaa oma työkaluvyösi

Yksi oiva mahdollisuus on koota oma työkaluvyö juuri sellaiseksi kuin haluaa. Kärkkäisen verkkokaupasta voi hankkia vyön, johon sitten ostaa erilaisia taskuja. Vöitä on nahkaisia sekä joustavia. Halutessaan vyön lisäksi voi hankkia olkaimet.

Vyöhön on valittavissa erilaisia taskuja: Pitkille työkaluille on oma taskunsa. Myös mittanauhalle, nauloille, yleisveitsille ja muille pientyökaluille löytyy omat taskunsa. Vasaralle voi saada vasarapidikkeen, puhelimelle oman kotelon ja henkilökorteille vielä oman lokeron.

Työvaatteet helpottavat työskentelyä. On kätevää, kun on olemassa erikseen työhousut tai haalarit, jotka voi pukea päälle ja joiden likaantumisesta ei tarvitse huolehtia. Usein tarvitaan myös työpaita ja työkäsineet. Kärkkäisen verkkokaupasta voit saada tämän kokonaisuuden suoraan kotiisi!

Työkaluvyö, nahkaa – Biltema.fi

Motonetista löydät useita erilaisia ratkaisuja tunnetuilta Bahco-, Stanley- ja Knipex-merkeiltä: työkalukotelot, naula- ja vasarataskut, turvahihnat ja …

Työkaluvyö, nahkaa

Työkaluvyöt | Motonet Oy

Perinteinen metsurin työkaluvyö on pysynyt lähes samanlaisena jo vuosikymmeniä. Hyväksi todettu tukivyö ja monipuoliset varustekotelot riittävät …

Tuoteryhmä: Työkaluvyöt

Perinteinen työkaluvyöt ja taskut | Woodsman.fi verkkokauppa

Löydä Makita E-05337, työkaluvyö pika-avattava parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja 13,81 € ja …

Makita E-05337, työkaluvyö pika-avattava – Hintaseuranta.fi

Makita E-05337 työkaluvyö pika-avattava, hinta 14 €

Valtava valikoima tuotteita rakentamiseen, pihaan ja puutarhaan, kotiin, autoon, LVI- ja sähkötöihin, vapaa-aikaan sekä lemmikeille. Yli 30 tavarataloa!

Löydä Makita E-05337, työkaluvyö pika-avattava parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja 13,81 € ja toimituskuluineen 19,80 €. Katso aina edullisimmat kaupat – Hintaseuranta.fi

Puuilo | Edullinen tavaratalo | Rakennustarvikkeet, työkalut ja …

Puuilo | Edullinen tavaratalo | Rakennustarvikkeet, työkalut ja paljon muuta | Puuilo

Valtava valikoima tuotteita rakentamiseen, pihaan ja puutarhaan, kotiin, autoon, LVI- ja sähkötöihin, vapaa-aikaan sekä lemmikeille. Yli 30 tavarataloa! 30 pv ilmainen palautus.

Keywords: bauhaus työkaluvyö